Rounded Rounded
22.05.2012 Kategorie: region (dk), pendlerinfo (dk)

Formænd trækker i arbejdstøjet


Formænd trækker i arbejdstøjet

Hans Philip Tietje og Eckhard Schröder ser positivt på fremtiden

I går begyndte arbejdet for de to formænd, efter at Regionsrådsmedlem Hans Philip Tietje blev valgt som formand for Region Sønderjylland-Schleswig og Kreispräsident Eckhard Schröder blev valgt som næstformand. De løbende aktiviteter blev præsenteret på et arbejdsmøde på Regionskontoret og der blev talt om fokusområderne for det grænseoverskridende samarbejde for de kommende måneder.

På baggrund af regionsarbejdets nye struktur med fokusområderne kultur, sprog, unge, skole og arbejdsmarked er mange aktiviteter under forberedelse. Et af højdepunkterne er den til september planlagte Regionskonference, hvor alle interesserede kan deltage.

Både Hans Philip Tietje og Eckhard Schröder ser positivt på de kommende aktiviteter og opgaver, som skal håndteres. „ Forbedringer for borgerne igennem flere informationer omkring aktiviteterne på den anden side af grænsen, såvel som nedbrydning af barrierer for samarbejdet danner fokusområdet for vores arbejde“, sagde begge formænd efter mødet.

 


Infocenter

Informationer for arbejdstagere, arbejdsgivere og myndigheder om skat, social sikring og arbejdsmarkedet på: www.pendlerinfo.org

Publikationer

Publikationer