Rounded Rounded
22.05.2012 Kategorie: region (dk), pendlerinfo (dk)

Sport, historie og argentinsk tango– på dansk og tysk


Sport, historie og argentinsk tango– på dansk og tysk

Region Sønderjylland-Schleswig har kreative aktører indenfor mange områder. Ved det seneste møde i Udvalget for Kultur, kontakt og samarbejde under Region Sønderjylland-Schleswig er der i alt blevet bevilliget 967.588 kr. til grænseoverskridende projekter.

Tango Haderslev og Tango Flensburg er gået sammen om et projekt skal styrke tangonetværket i regionen. Det er en glimrende ide synes de dansk-tyske politikere i udvalget og har bevilliget knap 40.000 kr. til projektet, der har arrangementer i både Haderslev og Flensburg.

Om sommeren sker der ikke så meget i basketball-klubberne, men det vil et nyt projekt ændre på med turneringer i beachbasket overalt i regionen i somrene 2012 og 2013. DGI Basketball og Basketballverband Schleswig-Holstein har fået et tilskud på 59.600 kr. til projektet. Desuden er der bevilliget penge til tre sportsprojekter, tre historieprojekter, musikprojekter og skoleprojekter. I alt har 13 projekter fået tilskud.

Læs mere om KulturDialog på hjemmesiden www.region.dk.

KulturDialog finansieres med støtte fra de regionale partnere, det danske kulturministerium, Ministerium für Bildung und Kultur des Landes Schleswig-Holstein samt fra EU’s INTERREG 4A program Syddanmark-Schleswig-K.E.R.N.

 

 


Infocenter

Informationer for arbejdstagere, arbejdsgivere og myndigheder om skat, social sikring og arbejdsmarkedet på: www.pendlerinfo.org

Publikationer

Publikationer